sobota 4. srpna 2007

...

Rodice me vzdycky vedli k cistote...Vlastne ne k cistote, vedli me ke sterilite. Ackoli jsem se hodne branila, spousta tehle navyku ve mne zustala. Samozrejme jsem necekala, ze me tady v Londyne ceka sterilni byt... Dokonce ani cistotu jsem necekala... Ale svabi?!! ...to je fakt trosku moc. Vcera jsem to zjistila a myslela jsem, ze snad utecu... Ale kam tyjo?? No proste mi nezbejva nic jinyho nez se s tim vyrovnat. Jo, presne tak, ja, ktera nenavidim veskerej hmyz (dokonce i berusky mi prijdou odporny), se budu vyrovnavat se svabama... Ale myslim si, ze jsou jenom v prizemi, vsugerovala jsem si, ze ty schody nahoru jsou pro ne dostatecne velkou prekazkou, aby sem nelezli (prosim, nesnazte se mi to nikdo vymluvit). Dnes jsem se o tom zacla bavit s Brazilcema se snahou prinutit je pomoct mi s odstranenim tehle brouku plus s uklidem kuchyne... Odezva nebyla moc velka, byli vysmaty z toho, jak se tvarim, kdyz nakyho svaba vidim a ze prej v Brazilii jsou trikrat tak velky. Ok, musim se s tim vyrovnat, ale kuchyn se timto pro me stava neobyvatelnou.
Dneska jsem se mela nadherne:

(tohle byla povinnost vzhledem k tomu, ze bydlim dvacet minut odsud)
...a furt se nadherne mam - na byte je fakt zabava, vzajemne se ucime nase rodny reci - portugalstina je fakt ujeta, ale spanelstina me zacla znova bavit a italstina je uzasna. Kluci rikaj: "Kurva", "Prosim", "Dekuji", "Skvele", "Dobrou noc", "Dej mi pusu, prosim te" a "Silverocket, vase treti prso" :))
No a Karlos (Peruanec) mi se vsim pomaha...na muj vkus nekdy az moc. Je mu skoro tricet (nejstarsi obyvatel domu) a presne tak se chova. Je fajn, ze mi pomaha, potrebuju to, ale to, co nepotrebuju, je, aby mi tu nekdo delal otce - kazdej den tak trikrat slysim, ze bych nemela domu chodit za tmy, protoze by me mohl nekdo okrast, znasilnit, nebo dokonce zabit, taky si mam zatahovat zavesy, kdyz se jdu prevlict... Je hrozne nudnej a mele hrozny hovadiny, ale je fajn, ze mele, presne to potrebuju. Do tech ostatnich troubu musim vzdycky chvili hucet, ze to neni prilis polite bavit se prede mnou portugalsky.

(a takovyhle detaily na Londyne miluju)

Žádné komentáře: