pondělí 20. srpna 2007

night life

...predevcirem jsem si uzila skvelou party...louceni s Thorem (nebo ja nevim, jak se to pise, ale vim, ze jsem se celej vecer snazila to vyslovit). Vubec nevim, jak a kdy jsme zavreli bar, protoze si nas jednoho po druhym zhruba od osmi vecer bral Jason do vedlejsi hospody na drinky (kde jsem mimochodem poprvy potkala Cesku). Tequila je prej zaklad, takze se ji musim naucit znovu pit...coz zpusobilo, ze ted uz ji asi opravdu nemuzu ani cejtit. Chvili jsme parili v nasem pubu (po zaviracce) a vsichni totalne promoceny od sampanskyho (dve flasky prevazne v nasich vlasech a obleceni) jsme se presunuli do naky jiny hospody a pokracovali. Jsem fakt rada, ze jsem nasla rano fotak i mobil v kabelce, protoze jsem o tom nemela vubec prehled a jsem taky rada, ze jsem ja nebo nekdo jinej fotil. Takze tady je dokumentace:
muj sef:

ja s sefem:

ja (ta prisera v pravo)s Thorem (sampansky je nejlepsi gel...skoda, ze jsem to nevedela v patnacti:):

No srandy kopec... No ale nakonec me opilost premohla a chtela jsem jit domu, ale zodpovedni hosi me nenechali, protoze Londyn je prej pro opilou holku velmi nebezpecnej, tak jsem se ulozila v byte nad nasim pubem. Po trech hodinach jsem se vzbudila, vybrakova lednicku a vydala se dom. Doma jsem se jenom umyla a vyrazila s pomerne velkou kockou na Brick Lane Market - celej tyden se na to tesim, tak to prece neprospim. Kocovina zmizela ve chvili, kdy jsem objevila uzasnej stanek s botama a uz ted je mi jasny, ze si domu povezu minimalne jeden kufr nacpanej botama...proste raj na Zemi:)

2 komentáře:

štěpán řekl(a)...

slečno, slečno,
jsem moc rád, že se máš tak zajímavě. většinou mě delší texty a emaily odrazují ale tvý podání mě bavilo od konce do začátku. see you soonish

Anonymní řekl(a)...

updaaaaate...! :)